Vaandring!

Var på vandring med klassen idag :) Tycker dock inte det borde kallas vandring, vi gick inte speciellt långt. Först tog jag bussen halv nio till skolan, sen gick vi och när vi kom fram var vi ungefär två minuter från mitt hus, haha. Kändes inte så lönt precis, men jag fattar varför de valde det stället. Typ tre meter till havet, nybyggt vindskydd och stor eldplats :) Vi hade jättemysigt, gjorde lite lekar och tävlingar, grillade, åt godis och jag hittade en jättefin flugsvamp :D Jag älskar svampar, inte att äta då, det är äckligt, men dom är så söta :love: Vår mentorsgrupp vann en tävling men kom typ sist på de två andra :( Men det var bara för att de andra fuskade! Annars hade vi vunnit alla :cool:

Snyft, känner mig förkyld :( Frös massor när jag väntade på bussen igår till träningen, vill inte bli förkyld! En annan sak som är dålig är att Pistachia, världens bästa godisaffär, ligger jättenära friskis&svettis, alltså går ju jag dit efter varje träning och köper godis! Känns lönt att träna då ju, haha.
En till sak som är dålig (när jag nu ändå håller på), är att de satte både Alice, Sassa och Elin i samma grupp på idol igår. Inte smart att sätta alla bra i en grupp när bara en av dem gick vidare! Hoppas verkligen att juryn tar tillbaka både sassa och elin. Elins stil är så heeftig att jag nästan dör, hon är lik Bill Kaulitz också, vilket är ett plus :D
Slänger upp lite bilder från dagen nu, ha det bästigast fina läsare ♥

Jag och älva som... Näh, jag vet inte riktigt vad vi gör. Coola är vi iaf som vanligt!

Emma och Louise:

Sys och Frida:

Äppeljuice med korv:

Jag ger min flugsvamp näring:

äppelkräm.

Gjorde äppelkräm på hemkunskapen idag, mumsmums. Sen höll jag mitt engelskatal. Man skulle berätta om en sak som betyder mycket för en. Jag tog med min ipod touch ofc :D Blev ganska mycket tokio hotel i det talet, men kan inte hjälpa det. Inte mitt fel att dom är bäst och underbarast :( Sen hade vi matteprov, tror det gick skit. Eller jag vet inte, kändes så när jag gjorde det iaf. Igår var det skoljoggen, sprang 6 km *överstolt*. Mobbas inte, för mig är det megatufft! Speciellt när jag och Karro blev omsprugna av förskolebarn. Fast dom sprang faktiskt bara 2 km, så vi är fortfarande störst, bäst vackrast! Vad snackar jag om? Asså inte för att det jag sa nyss inte är sant. Vi är ju faktiskt störst på skolan, vi är världens bästa klass, och vackrast, ja det behöver vi ju inte ens diskutera. Men det var inte det jag skulle snacka om! Och nu har jag till och med lyckats glömma vad jag egentligen skulle säga. Säkert nåt superviktigt, precis som allt annat jag skrivit i detta inlägget.

ÄÄH, nu ska jag se idol! Fan, en halvtimme kvar. Kände att det var en bra undanflykt för att sluta skriva! Men tänker sätta mig vid tv:n redan nu och stirra ut den tills den sätter igång idol tidigare. Kommer funka. Skulle tränat idag men emma har skoskav. Funderar på att skicka ett "krya på dig" kort till hennes fot, kommer nog uppskattas. Här kommer bild på rainbow clothes of today. Inte för att det var speciellt mycket rainbow idag, men kan ju inte ändra namnet nu liksom. Då skulle alla bli jäätteförvirrade (typ jag). Håret är "uppsatt" i en totte på ena sidan och ingen kajal, vackert ♥ Hejdå!


muminkakor ♥

Idag är det den 20:e september! Och vet ni vad det betyder...?? Inte ett jävla skit! Eller, det kanske det gör egentligen, någon kanske fyller år eller så har det hänt nåt jäättekul! Vad vet jag? För mig har det inte gjort det iaf. Vi hade debatter i skolan idag, men eftersom en tjej i det partiet vi ska möta var sjuk, så ska vi ha vår debatt imorgon istället. Är dödligt nervös, har typ inga argument :( För övrigt har dagen varit väldigt tråkig, tråkig skoldag och när jag kom hem satte jag mig och pluggade. Dock hade min syrra gjort chokladkakor formade som mumintroll, då blev jag glad :D

Sen blev jag sur igen när jag hade ringt och snackat med en på h&m och hon sa att de inte hade th-tröjan -.- Igår ringde jag till väla och frågade om de hade kvar någon tokio hotel tröja i normal storlek. Av någon anledning så har de gjort tröjorna i barnstorlekar (idiotiskt). Iaf så sa hon att de hade en kvar till 10-åringar, hon frågade vilken storlek jag brukade ha och sa att den kanske skulle passa. Så jag sa åt henne att lägga undan den och sen åkte jag in till väla för att prova den. DEN VAR SÅ SJUKT FUCKING FIN MED SÅ JÄVLA LITEN! Fick nästan lust att köpa den bara för att hänga upp på väggen eftersom den var alldeles för liten. Men det kändes ganska onödigt :(
Sen idag så ringde jag till ett annat h&m och de hade inte heller någon, samma sak var det när jag och emma var i stan och frågade där också, blöö.

NÄÄH, nu slutar vi deppa! Det började nyss regna ute, mysigt :D Älskar när det regnar på kvällarna, när man slipper vara ute i det :)
Jag hade nästan glömt denna snubben, hur lyckas jag? Han är min idol ju ♥ Bara för att jag vill reta Offepoffe lite också ähähäh :D DE E NAJSSSS!

Slappdag :)

Det blev en lyckad kväll med kompisarna igår :) Kollade idol och käkade massa godis, spelade massa roliga spel och jag förlorade arga leken :( Sen satt vi bara och snackade och var allmänt flummiga. Tack för kvällen ♥
Idag har jag bara slappat, kollat på tv och pluggat lite till debatterna vi ska ha i skolan på måndag. Kommer gå skit för mig, orkar verkligen inte koncentrera mig på detta och tycker det är allmänt tråkigt. Aja, sitter här och äter ännu mer godis nu och lyssnar på musiik. Jag är förresten med och tävlar om ett par converse på Viras blogg :) Om ni går in här: www.kandylandy.se här så kan ni också vara med och tävla! Hejdå ♥

SMURF!

Nu har jag precis hoppat ur duschen och sitter här i fiina blå joggingbyxor och blått linne, ser ut som en smurf!
Ska iaf ta bussen om typ en timme och träffa några kompisar, kommer bli awesome :) Tråkigt väder att stå och vänta på bussen bara :( Typ stormigt och regnigt ute, men det får jag väl överleva! Idag hade vi jogging i skolan, sprang bara fyra kilometer och ändå kändes det som om jag skulle dö efteråt. Haha, älskar min kondition! Sen hade vi prov i sex & samlevnad. Hade inte läst på så mycket eftersom det bara var ett g-prov, men det var faktiskt svårare än vad jag hade trott. Hoppas det gick någorlunda iaf ;) Nu ska jag skriva lite på min fanfic och sen knallar jag iväg till busshållplatsen, ses senare ♥


Bullar, bullar, bullar...

Inlägg som jag skrev igår men aldrig hann lägga upp:

Idag har jag ätit MASSA bullar! Dagen började med att vi tog bussen till skolan där vi har hemkunskap. Läraren snackade inte riktigt lika mycket idag som förra gången, kändes väldigt bra! Hela lektionen gick åt att göra bullar. De hette typ havretekakor och var runda som små bollar :) Alla gjorde varsin sats på 12 bullar. När vi var klara satte vi oss ner och åt en bulle och sen gick bussen hem! På bussen tog jag upp en ny bulle som jag började smaska på. Men då gick busschaffören fram och började skälla på mig så jag lade ner den i påsen igan. Sen när bussen började köra tog jag upp den och smaskade i mig en till.

När vi kom tillbaka till skolan var det lunch, det var kalops -.- Hatar verkligen kalops så jag åt bara en halv potatis. Sen stack jag ner och satte mig i korridoren och åt en till bulle. När skolan var slut och vi satt på busshållplatsen för att åka hem så åt jag... EN BULLE! När jag kommit hem bytade jag om till friiiiskis & svettis och som mellanmål innan jag stack iväg åt jag... EN BÄVER! Nää, en bulle såklart. Bävrar är inte goda, speciellt de som heter Justin i förnamn. Efter träningen kom jag på att jag faktiskt inte fått i mig något bra på hela dagen förutom bullar. Åt till och med bulle till frukost :3 Så jag och Emma stack såklart in på pistachia och köpte godis! Smart som man är. Sparar dock det till imorgon, lite viljestyrka har jag faktiskt. Åt ganska mycket till kvällsmat iaf, så känner mig lite duktigare nu ;)

Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på idol och försöka träna lite till provet imorgon, vi fär väl se hur det går! Bjuder på en väldigt konstnärlig bild på tavlan i skolan. Jag och Sys tänkte ha en egen beatbox-spelning i matsalen, vi har stor talang för det! Dock kommer ingen ha råd eftersom inträdet är 10 upphöjt till 12 kr, lite matte för den smarta osmarta!
Kommer inte ihåg vem det var som ritade mig som kung, men vem som än gjorde det är sjukt awesome! Hejdå ♥


MUUUU!

Hann aldrig blogga igår, vi har massa läxor :( Jag och Emma var iaf och tränade igår (känns ovant att säga det). Det var mycket jobbigare denna gången än förra och det kändes nice! Vi valde ju bas förra gången och denna gången tog vi medel, så det kör vi på nästa gång också :) Tror vi åker in imorgon också om vi orkar. Direkt efter träningen igår sprang vi till affären och jag köpte glass, ähähä. Klarar faktiskt inte av att både träna OCH vara nyttig, det är bara för mycket!
Gaah, jag pallar inte alla statusmeddelande på facebook om fotbollsmatchen ikväll! Careface liksom -.-
Aja, nu sitter jag här och tränar glosor. Går inte framåt, försökt lära mig samma ord i typ 10 minuter nu, haha. Idol börjar ju om typ 4 minuter hihih :D Mååste sluta nu, detta blev ett kort inlägg :( Pusshej! ♥

En jäättebra film! :D


En film inspelad i fredags för att visa hur OTROLIGT lydig min hund är!

Reeeegn! ♥

Nu har jag precis varit ute med vovven. Jag gick nere vid stranden och det det var så dimmigt och grått att man inte såg danmark. Det var så tyst ute också så om jag pratade normalhögt så hördes det på flera meters avstånd. Inte speciellt kul när vovven då rymmer så att jag blir tvungen att skrika så högt att det hörs genom halva byn.

Nu sitter jag iaf här inne och det regnar och åskar lite utanför. Sitter här och skriver på min tokio hotel fanfic som finns uppe på tokiohotelfans.se. För er som inte vet vad det är så sök på fanfiction på wikipedia. Har redan förklarat det en gång på mig gamla blogg och orkar inte göra det igen. Jag kan ju då passa på att tacka alla fina små människor som läser och kommenterar min fic varje gång, ni är bäst ♥ Vill också tacka alla som kommenterar och läser mig blogg, besöksstatistiken stiger för varje dag och det är superkul :D
Neeh, nu ska jag göra nåt annat! Vet inte vad dock. Lägger upp et roligt klipp från youtube iaf :) Denna kanalen är min favoritkanal på youtube när det gäller tokio hotel parodier. De har en maassa avsnitt som heter "Toms diary" och de är så sjuukt roliga! I detta avsnittet ska Tom och Gustav spela alfapet! Älskar "Gustavs" ansiktsuttryck, haha. Hejdå ♥


Varm sås :(

Såå, nu har jag duschat! Innan idag gjorde jag en tabbe :( Jag hade värmt en biff och potatiskroketter tillsammans med nån sås i mikron. I där fanns också en massa äckliga grönsaker som jag ville ta bort. Så när jag tagit ut maten ur mikron ställde jag den på diskbänken och öppnade soptunnan som var precis under. När jag precis skulle börja ta bort grönsakerna från tallriken råkar jag välta den så att hela tallriken vänds upp och ner rakt ner i soptunnan, plus en stor del av golvet. Inte nog med det så hade jag dessutom min hand under, så när tallriken välte fick jag en massa brännhet sås över hela handen. Det gjorde så ont att jag skrek rakt ut och satte panikslaget handen under kallvattnet. Jag stod där och höll den under vattnet i typ en minut, sen direkt när jag stängde av vattnet gjorde det skitont igen. Det kändes som att det brann i hela handen och jag trodde inte att jag skulle kunna rida eller någonting. Var så besviken över min mat också som låg i soptunnan, haha :( Det har iaf slutat göra ont i handen nu och det är jag glad för :) Nu sitter jag här och äter nötter och kollar disney på tv ♥ Ha en jättebra lördagskväll fina läsare :)
Här kommer tre bilder till från igår:



KEBAAAB ♥

Har precis tryckt i mig en hel kebab, är helt död nu, haha! Såna runda kebaber med folie runt och god sås i är det bäästa jag vet, åhåhå ♥
Var i stallet innan idag och red crisby tönt igen :D Sen stod vi där och snackade idol och Sys gjorde mycket fina imitationer av deltagarna! Som ni ser så har jag nya bilder på bloggen också, det var några av de bilderna jag och syrran fottade igår. Lägger kanske upp några fler sen, måste upp och duscha nu! Ses senare ♥
Såhär pigg var Crisby idag:


Freeeedag ♥

Tjeena! Orkar engentligen inte skriva så mycket, idol börjar ju snart och jag kan inte riktigt tänka. Men idag hade vi iaf jogging i skolan. Eller aa, jag var ju då inte med eftersom min hals gör oont, så jag och typ alla mina kompisar (alla är ju sjuka nu) gick en kort runda ist. Sen kollade vi på en film i skolan som skulle vara i samband med sex & samlevnads projektet. Dock tyckte jag inte det var speciellt mycket sånt i den, haha. Däremot var den en av de sämsta och konstigaste svenska filmer jag sett. Skådespelarna var så dåliga att man skrattade bara åt att lyssna på dem. Kommer tyvärr inte ihåg vad filmen hette, så kan inte lägga upp nåt klipp här. Får se om jag kommer på det snart. När jag kom hem fottade jag och syrran lite, men eftersom hon har slarvat bort sin sladd som man kopplar från kameran till datorn, så kan jag inte lägga upp dem än -.- Lägger upp dem så fort hon hittat den! Nu ska jag kolla på idol! Lovar att det kommer ett roligare inlägg imorgon, detta sög :( Hejdå ♥

"Det är bra snabbmat"

Blöö, nästan alla i hela klassen är sjuka (och vi är typ 50 stycken) :(  Får se hur lång tid det tar innan jag också blir förkyld. Idag hade vi iaf Hemkunskap. Läraren där är helt weird (vi har inte hk på vår skola utan får ta bussen till en annan). Hon snackar heela tiden, jag slutade typ lyssna efter 10 minuter. Dessutom sa hon meningen "Det är bra snabbmat" 483 gånger! Det var helt sjukt. Varje gång hon sa något så slutade hon meningen med "det är bra snabbmat", precis som om hon hela tiden glömde bort att hon redan sagt det 99 gånger. Jag och Louise var en aning irriterade, haha. Vi gjorde iaf kycklingwraps, dom blev väldigt lyckade, hihi :D Sen fick jag och Louise diska i suuperfart för att hinna med bussen bara för att läraren hade snackat för länge -.-

På franskan så satt jag och Frida och snackade om hur otroligt, häftigt, underbart det hade varit att hoppa upp och sätta sig på en av de långa lamporna i taket och gunga! Jag pratade om det med sån inlevelse och fina handgester att läraren kom fram och trodde att jag behövde hjälp. Jag undrar om hon menade att jag behövde hjälp med franskan eller om jag behövde hjälp rent mentalt? Sen lyssnade vi på en jäättefin sång från 1965! Filmade lite under lektionen, så lägger nog upp den senare. Nu ska jag äta kanelbullar! Hejdå ♥



GRATTIS GUSTAV SCHÄFER :D ♥

IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA TRUMMIS GUSTAV SCHÄFER 22 ÅR :D:D:D:D:D ♥♥ JAG ÄR SÅ SJUKT GLAD FÖR ATT TOKIO HOTEL HAR JUST HONOM SOM TRUMMIS, KAN INTE ENS TÄNKA MIG NÅGON ANNAN TA HANS PLATS, SKULLE BLI HELT FAIL! :o

Nu sitter jag nere i soffan och lyssnar på musik från pappas feeta högtalare, det gillas om något! Lyssnar på tokio hotel live cd:n på högsta volym bara för att verkligen lyssna på när gustav spelar, gryymt. Jag och emma hade egentligen tänkt vara duktiga och åka in och träna idag. Men båda var så trötta så ingen orkade. Tror att både jag och emma håller på att bli förkylda. Det är så sjukt många i klassen som är förkylda nu, så det skulle inte förvåna mig om jag blivit smittad. Hatar att vara sjuk :( Idag är det iaf IDOL igen, längtar till ikväll :> Här kommer en bild på en liiten gustav, hihi. Innan tokio hotel ens existerade :) Hejdå  ♥



friskis och svettis! :D

Idag åkte jag och emma in till friskis & svettis och köpte 4 månaderskort. Så nu blir det till att träna :D Jag är egentligen en väldigt lat person som tycker att det är tillräckligt ansträngande att trycka på knapparna på fjärrkontrollen. Men någon gång måste man ju prova något nytt! Vi valde iaf bas-passet idag, eftersom det var första gången och det kändes bra att börja med. Men det kommer vi inte göra om! Vi stod där inne och hoppade runder med en massa pensionärer, haha. Dessutom spelade dom miley cyrus låtar, helt fel kombination. Nästa gång väljer vi en svårare ;)

Nu har jag precis kollat klart på idol och tänkte försöka plugga lite franska innan jag går och lägger mig. Hann aldrig ta någon bild på "Rainbow clothes of today" eftersom jag hade det väldigt stressigt imorse. Så jag lägger upp en annan bild ist. Mitt hår ser helt weird ut, hihi. Ha det beest så bloggar jag mer imorgon ♥

Jag är suuper sugen på banan! :o ♥

Så var det måndag igen! Varför går alltid helgerna så fort? Idag hade vi bild i skolan, snackade om olika färger, det gillas :D Sen snackade vi sex :3 Tycker nästan, men bara nästan lite synd om Hillevi som redan har haft s&s en gång i sin gamla skola. Hon får sitta där och lyssna på allting en gång till, haha. Dock är det bra för mig, för då sitter ju jag bredvid värsta sexexperten! Hon kan lära mig aallt. Haha nääh, nu bytar vi ämne.

Imorgon börjar idol :D :D :D Har längtat så sjuukt länge på att det skulle börja igen! Varje år jag har kollat på idol så är det alltid en av deltagarna som jag blir helt fast vid. Först var det Amanda Jenssen, bara för att hon har en sjukt cool stil, röst och snackar skånska (y) Sen kom Johan Palm, hahah ♥ Var helt crazy i honom. Kunde knappt snacka om något annat än honom och åkte till malmö och göteorg för att se honom live när han släppt skiva. Sen kom Nicklas, vilket aldrig var lika galet eftersom han aldrig släppte någon skiva, och då var det lite svårare att hålla intresset uppe lixom. Han åkte ut väldigt tidigt också, så det kanske beror på det. Kommer iaf ihåg att jag röstade som en galning på honom, grät när han åkte ut och tyckte att juryn hade helt fel. Tycker fortfarande om att lyssna på låtarna han sjöng i idol, det är något med hans röst som jag älskar sjukt mycket, och jag läser fortfarande hans blogg ibland.
MEN SOM NI ALLA VET SÅ LIGGER TOKIO HOTEL ALLTID ETT STEG HÖGRE UPP PÅ MIN LISTA.

Herregud vad jag är bra på att börja snacka om annat! Ha det nice så ses vi senare ♥ Här kommer en bild på "rainbow clothes of today", tightsen ser röda ut men är egentligen rosa. Vet inte riktigt varför det blev så c:

Crisby & the Carrot! :D

Nu är jag hemma från stallet :) Rider där en gång i veckan och idag red jag för första gången på heela sommaren. Dagens ridning var: Rolig :D Mitt "ridhumör" går väldigt mycket upp och ner, vissa dagar tycker jag det är hur kul som helst och vissa dagar vill jag bara där ifrån. Jag har ridit i snart åtta år nu, och intresset har svalnat genom åren. Men idag var det som sagt kul, beror nog bara på att jag fick världens crispigaste häst Crisby! Han är min förebild, ska gifta mig med honom när jag blir stor, åhåhåh.

Nu stack pappa precis iväg för att köpa pizza, nomnomnom...
Ha det best du som är snel hest! ♥ Bloggar mer imorgon. Här kommer en helt onödig film när finaste tönten får en morot ♥


Joggelijoggelijogging!

Hade mycket att göra igår, så hann aldrig blogga. När jag kom hem från skolan hann jag bara byta om och sen åkte jag direkt till konfa-återträffen. Som de flesta vet så var jag på konfaläger på sommarlovet, något av det roligaste jag gjort. Och igår hade vi en liten återträff :) Emma hade klippt ihop en film från lägret som vi kollade på, det blev mycket skratt, haha. Hade typ ont i hela ansiktet efter allt skrattande när jag kom hem. Vi var där i flera timmar, så när jag kom hem fick jag nästan gå och lägga mig direkt. Hann knappt träna någonting till svenskaprovet som var idag, så var typ asnervös haha.

Men det var ett lätt prov och jag tror det gick rätt bra :) Idag hade vi även jogging som "träning" till skoljoggen som är nästa vecka tror jag. Jag och Karro sprang såklart vilse, inget oväntat direkt. Så vi sprang en liten egen väg och lyckades i alla fall komma i mål :D Jag tog aldrig någon "rainbow clothes of today" bild igår, men jag tog en på mina skor på rasten där man ser lite av tightsen, haha. Det får duga! Hejdå ♥


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D

TOKIO HOTEL VANN BÅDE BÄSTA LIVEKONSERT OCH BÄSTA UTLÄNDSKA LÅT I ROCKBJÖRNEN! :D ♥ Wiiiiiiiiiiieeee, satt här och skakade framför datorn tillsammans med frida på msn, vi var såå nervösa. Nu är jag sjukt lättad, glad, sprallig, ALLT :D Det gick ju precis som planerat! Tokio hotel vann TVÅ svenska pris på tvillingarnas födelsedag, bättre kunde det inte bli ♥ Och så fick vi två übersöta tackmeddelanden från killarna :) Nu kommer jag sova gott inatt, hihi. Hejdå och grattis ännu en gång till killarna ♥


GRATTIS! :D

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA TVILLINGAR! ♥ HOPPAS NI FÅR EN JÄTTEBRA FÖDELSEDAG :)


RSS 2.0