Tokio in Tokyo ♥

Måste lägga upp några bilder på killarna när de var i Tokyo förra veckan. Sjukt söta var dem, och Bill hade några riktigt snygga kläder :)


Sötaste mössan någonsin på världens sötaste Bill, kan inte bli bättre.


Japansk intervju


Galen kille, men jag älskar det!


Japansk radio


Tycker tjejen var så söt, så var tvungen att lägga upp den. Både Bill & Tom verkade lite småkära, haha. Speciellt på de andra bilderna som togs ^.^

Till sist lägger jag upp detta klippet från en japansk tv-show. Bara för att Bill hade de finaste kläderna någonsin och jag hittar inge bra bilder därifrån. Damn, jag hade inte sagt nej till de kläderna!

Daiim ♥

Fett mysigt att komma hem till nybakade kanelbullar efter skolan :) Fick en massa choklad också och så fick vi hjärtplättar i skolan, alla hjärtans dag är nice :) Förra året firade jag alla hjärtans dag med kompisarna, eftersom det var på en söndag och allt. Men nu har vi sä jäkla mycket i skolan, så får sitta här och plugga istället. Jättekul.
Jajaa, snart lov iaf! I skolan på bilden så skulle vi spela in en reklamfilm för Daim. Vi skulle spela in den ute då och tanken var att catta skulle sparka en fotboll i målet efter att hon ätit en daim och blablabla... Men det var så sjuukt kallt och så blåste det så mycket att bollen hela tiden rullade iväg av sig själv. En massa små elever satt inne i klassrummen och skrattade elakt åt oss där vi stod och skakade ute på fotbollsplanen. Det gick inte riktigt som vi tänkt oss med andra ord, så vi flydde mot klassrummet igen.
Här kommer en otroligt vacker bild på chokladen jag fick (som redan är halvt uppäten). Lägger upp ett till inlägg efter detta med bilder ifrån Tokyo när TH var där förra veckan. De var sä jäkla söta så jag måste helt enkelt lägga upp några bilder!


RSS 2.0