Florida imorgon :)

Stod uppe i badrummet och blekte mitt hår igår och när jag var klar så bara "äh, jävla skithår" och så klippte jag av typ en decimeter. Haha, det där med "tänk först gör sen" fanns inte i mitt huvud just då. Men ja, även om resultatet kanske inte blev suuper, så var det jäkligt skönt att bli av det. Nu blir det ju lättare att borsta, tupera eller våffla håret också, rätt nice ändå.

Imorgon åker vi till floridaaa :D Kommer bli hur kul som helst (förutom förseningar osv pga snön) ^^. Vi kommer mellanlanda i Tyskland först, vilket jag gillar (ofc), hehehhe. Samma land som TH ju! Har dock ingen aning om var killarna är just nu. Tvillingarna kanske är i LA eller på maldiverna dit de brukar åka på semester vid nyår. Men Georg och Gustav är nog med största sannolikhet i Tyskland just nu :)
I florida kommer vi först bo på hotell i Orlando i typ 5-6 dagar och sedan ner till ett ställe som heter Sanibel. Hotellet ligger på en strand och ska tydligen vara hur fint som helst :) Vi kanske även åker ner till Miami någon av dagarna, beror på om vi hinner. Är hemma igen om tio dagar :D



Kristen @ Nylon TV

Brukar gilla i princip allting som kristen stewart har på sig. Älskar hennes stil och jag älskar kläderna stylisterna väljer ut åt henne till fotograferingar osv. Men denna fotograferingen för Nylon gillar jag extra mycket. Finns inget här som jag själv inte skulle kunna tänka mig att ha på mig. Kärlek på nike sneakersen ♥

2. Mitt utseende

Som jag skrev igår så har jag blå ögon, är ca 165 cm lång och har blont halvlångt hår. När jag har lust sprayar jag nån lila eller rosa slinga i håret, men det händer inte speciellt ofta, jag är fett lat. Även om jag har blont hår och alltid haft det så har jag väldigt mörka ögonbryn och ögonfransar. Jag tycker det är väldigt skönt, jag har aldrig behövt använda en ögonbrynspenna i hela mitt liv och kan skippa mascaran om jag vill det utan att mina ögon ser ut som små prickar, haha. Dock gillar jag mörkt smink väldigt mycket och använder gärna svart kajal, eyeliner och ögonskugga. Men som sagt är jag väldigt lat och orkar nästan aldrig sminka mig på mornarna. Speciellt inte med tanke på att jag bara ska till skolan. Innan tuperade jag alltid mitt hår, men sen märkte jag hur jävla mycket hår jag tappade av det, mitt hår var liksom tunt redan från början. Så nu våfflar jag oftast håret för att få volym, och när jag inte orkar det så låter jag det vara som det är.

 

Jag tänker inte skriva om min klädstil nu, det kommer på dag 9 tror jag. Men ja, jag älskar godis och som tur är så låter min kropp mig göra det också, haha. Det krävs rätt mycket för att få min mage att växa, och hade det inte varit så hade jag antagligen varit ungefär dubbelt så stor som jag är nu. Haha, näe nu ska vi inte överdriva.

 

Hihihihihi, min syrra spelar nåt pingvinspel på wii nu, hon ser sjukt roligt ut, haahhahhh. Typ gungar fram och tillbaka samtidigt som hon är askoncentrerad. Går jag fram och petar på henne nu slår hon ner mig, jag lovar! Hon får alltid damp när hon spelar spel ^.^

 

Hahah, fan nu tappade jag ämnet. Meen ja, jag är nöjd med mitt utseende. Det fanns perioder innan när jag bara typ ville dra en plastpåse över huvudet? Haha, vet inte hur man ska förklara. Men asså, hur kul blir ens liv om man går runt och tänker sådär hela tiden? Alla är olika och det är det som är så jäkla bra. Hur kul hade det varit om alla hade sett likadana ut? Då hade man inte sett skillnad på varandra! Asjobbigt ju :o

Och nuuu kommer egobilder, för i det här inlägget är sånt helt tillåtet! Jag lovar…


1. Vem är jag?

Ja, vem är jag? Jag heter Fanny Håkansson, är 15 år, bor i Helsingborg som ligger i skåne och går på Laröd skola. Jag har bott i Helsingborg i hela mitt liv och trivs jättebra. Pallar inte folk som klagar över staden de bor i. Alla tror alltid att det är så himla mycket bättre någon annan stans, det tror inte jag. Dessutom, hade jag bott längre upp i Sverige hade jag kommit längre ifrån Tyskland. Tyskland = Tokio hotel, haha.  Jag har blont hår som jag bleker då och då, blå ögon och är 165 cm lång. Jag har en svart liten vovve som jag älskar massor. På fritiden lyssnar jag på musik, är med kompisar, busar med vovven och tränar då och då (när emma tjatat tillräckligt länge). Jag skriver även på lite fanfics då och då. Vissa läggs upp på sidor så att folk kan läsa och kommentera, andra finns gömda i min dator ;) Jag älskar Tokio Hotel, Twilight filmerna & böckerna, min familj och mina vänner. För övrigt är jag en väldigt glad person, försöker se det mesta positivt även när det är jobbigt, jag tror man kommer längst på det i slutändan.


30 days list

Har tillslut bestämt mig för att också köra den här "30 days list", verkar ju rätt kul ändå ;) Har ändrat listan lite och kommer antagligen ändra den lite mer efter ett tag, när jag kommit på fler awesome saker att ha med. Aja, första inlägget kommer här ovanför!

• 01 - Vem är jag?
• 02 - Mitt utseende
• 03 - Min familj
• 04 - Drömresan
• 05 - Ett minne för livet
• 06 - Något jag verkligen saknar
• 07 - Vänskap i mina ögon
• 08 - Mina rädslor
• 09 - Favorit klädsel
• 10 - 2011
• 11 - Något som får mig att le
• 12 – Mitt husdjur
• 13 - En väldigt bra vän till mig
• 14 - En plats jag verkligen trivs på
• 15 - Min dag
• 16 - En förebild
• 17 - Något jag inte klarar mig utan
• 18 - En sak som är värdefull
• 19 - Bra sidor med mig själv
• 20 - Dåliga sidor med mig själv
• 21 - Lyckligaste dagen i mitt liv
• 22 - Jag gillar...
• 23 - Något som gör mig upprörd
• 24 - Första gången jag var kär
• 25 - Årstid
• 26 - Favorit citat
• 27 - Något du inte vet om mig
• 28 - Drömprinsen
• 29 - Tanke för dagen
• 30 - En valfri händelse


Ingen jul utan tomte :D

Julafton igår var hur bra som helst :) Först öppnade vi lite julklappar, åt maat och kollade kalle anka. Sen åkte vi till farmor och farfar och firade resten av dagen och kvällen med släkten. Vi har inte haft tomte på några år nu, eftersom både jag och min syrra har "växt ifrån det" om man nu någonsin gör det egentligen. Men nu har vi ju en liten kusin, så tomten återuppstod den här julen, häärligt :D Dock var det en väldigt trött tomte, ramlade ute i snön gjorde han också! Haha :D

Idag var jag på bio och såg premiären av tredje Änglagård filmen, jättebra var den. Har alltid älskat de filmerna, det är något speciellt med dem ♥ Och så heter ju huvudpersonen Fanny, världens bästa namn ;)
Det är is på vår dam nu så jag och syrran kan dansa hur mycket som helst där :D
Fett kul när man ramlar ju, även om det kanske gör liite ont ibland, haha.
Undrar om fiskarna där under hör dunsarna när man ramlar på isen? Stackars dem isåfall...


Dagens tips: Spring inte när det är halt... Fast det är ju rätt kul ändå!

Nu har äntligen jag också jullov :D Känns som att väldigt många fick jullov före oss...
Åkte till väla idag och köpte en ny (större) resväska. Jag ville inte ens försöka börja packa i min gamla, jag vet att jag inte ens skulle få plats med hälften. Dock tänker jag inte packa ner så mycket till resan TILL Florida utan snarare när vi ska därifrån efter shopping osv. Väskan var dessutom väldigt snygg, vit med en "karta" över tunnerbanan i New York som slingrar sig över hela väskan med massa olika färger :>

Det var en väldigt chill sista skoldag, vi började halv 10 och slutade efter lunch. Vi hade tre olika lekar, "på spåret", någon youtubeklipp tävling och en tävling där johan spelade en låt och så skulle man snabbt välja en sak på bordet som hade med låten att göra. På bordet hade han lagt en maaassa saker, t.ex plast häst, vampyrtänder, pytteliten leksaksgris, julstrumpa och en påse med en ensam liten lussebulle i :) Sen åt vi lite gröt och pepparkakor och efter det var det hejdåå.

På väg hem var frida påväg att mula mig, men det gick inte jag med på. Så jag började springa över vägen mot busshållsplatsen. Alla som brukar stå vid den hållplatsen vet hur jävla halt det är på vägen som går precis brdvid. Det tänkte ju såklart inte jag på, så när jag kom där rusande i full fart så ramlade jag såklart, riktigt ordentligt dessutom. När jag låg där på vägen tänkte jag bara "fanfanfan, nu kommer hon mula mig rejält" Men jag hade fel, för frida halkade också. Hon t.o.m gled neråt lite på isen. Asså fan vad vi skrattade. Och herregud vad knäppt det måste ha sett ut. Två personer som kommer rusande i full fart och båda halkar efter varandra på exakt samma ställe. Riktigt kul var det.
Nu sitter jag här och lyssnar på Jays album, jäkligt bra är det. Vet inte hur många gånger jag har lyssnat på det nu. Det är läskigt hur bra han gör de här låtarna, vissa är nästan bättre än originalet.


Fin födelsedag :D

Hade en jättefin födelsedag igår :) Frukost på sängen, massa gratulationer, kompisarna sjöng (mot min vilja) och farmor, farfar, faster och minikusin kom hit efter skolan :) Skolan var förresten bäst också! Vi bara målade hela dagen, inga lektioner. Man fick måla dörrar, bord osv. Jag målade en fiin regnbåge med emma, älva och karro (y) Sen spelade jag nåt konstigt spel med karro och så slutade vi efter lunch. Fick många fina presenter, men den bästa måste ändå vara att vi ska till Florida, USA på nytårsafton och stanna där i tio dagar. Har velat åka dit länge, så det ska bli hur kul som helst! Fick en massa dollar i ett kuvert av mamma och pappa på morgonen. De lär nog behövas, har en känsla av att jag kommer ha en hel del med mig hem. Lite andra presenter jag fick var: En niice twilight-tröja som jag önskat mig, capo till gitarren, två paket SKITTLES hihihi, dvd-filmer, lite mer pengar och en plansch på bill där det står "Happy birthday Fanny! Hope to see you soon, love from Bill" skriven i hans handstil. Man kan beställa en sån på THs hemsida, den är verkligen hur fin som helst och stilen är identiskt med bills (ja, sånt ser jag tydligt). Jag har ingen bild på planschen just nu, men kanske lägger upp imorgon!

Älskar vår skola! I torsdags fick vi sitta och göra twilightkorsord typ hela dagen ♥


Nästan som julafton...

Idag var det studiedag och den spenderades med sys, emma och älva hemma hos sys :) Vi bytade julklappar, lyssnade på julmusik, gjorde smällkarameller och åt sjuukt mycket choklad! Det var hur mysigt som helst och det kändes som om det var julafton redan ♥ Vi tog en maassa konstiga, fina, sjuka, söta, skumma bilder med sys systemkamera, så det kanske kommer upp några bilder här när hon lagt in dem på datorn. Men jag lägger upp tre bilder från min kamera här sålänge. Jag hade gjort små fina pepparkakor med allas bokstäver på :D Gjorde ett pepparkakshus igår också med syster, men enligt henne "förstörde" jag det genom att skriva TH. Haha, vad hade hon väntat sig att jag skulle göra liksom? ^.^ Imorgon är det skola, men det gör ingenting, för vi har iinga läxor :D Förutom glosor och berätta om en bok på engelska, lätt som en plätt!
Hejdå ♥




Julboord :D

Hejhopp! Idag var jag på julbord! På ikea, hihihi :> Mamma & pappa kom och hämtade upp mig efter skolan och så körde vi direkt dit. Det var faktiskt gott, även om det enda jag äter är typ köttbullar, ägg och pepparkakor :D Efter det åkte jag till väla och köpte julklappar. Jag ska byta julklappar med några kompisar på onsdag (studiedag) och jag har lyckats inhandla allt nu :) Hade lagt upp bilder på dem här på bloggen om det inte varit så att mina kompisar faktiskt brukar läsa min blogg, inte så smart kanske.
Åh, kollar på nån sån gala på tv:n nu om såna personer som räddat andras liv osv. Sjukt fint :') En sån jätteliten tjej höll på att bli strypt av en drogpåverkad kvinna, och så räddade en kille hennes liv. Hon kom in där i världens sötaste lilla tyllklänning och bara "Du är min hjälte". Så gullig hon var ♥
Nu borde nog jag öva lite på min franskapjäs som vi ska spela upp imorgon, kommer bli bäst!
Hejdå ♥

Fick bli en bild från den bästa dagen i mitt liv :) ♥

Eclipse ♥

I fredags fick jag ju hem eclipse på blu-ray som jag förbeställt och väntat spänt på :D Jag hade längtat efter den dagen ända sedan minuten efter jag sett den på premiären med kompisarna i somras. Iallafall så var den hur bra som helst, precis som första gången. Jag tänker inte berätta hur många gånger jag har sett den för då kommer ni tycka att jag är helt knäpp. Men det blir ju en del med tanke på hur bra den är. Eclipse är helt klart min favorit ur twilight sagan. Det verkar som att varje film blir bättre och bättre, och därför är jag väldigt spänd på hur Breaking dawn kommer bli, som dock inte kommer visas förren typ november nästa år :/
Tänkte lägga upp mina tre favoritlåtar från soundtracket här, riktigt bra är dem. Soundtracken till twilightfilmerna lyckas alltid!


hej typ :D


Plötsligt fick jag en sån superduperlust att blogga! Ni vet sådär så att det inte går att stoppa, du bara måste göra det. Och om du inte gör det så kanske du sprängs i bitar. Ungefär som den där mannen i Stockholm, nej usch, det ska vi inte prata om :( Hur som helst så har jag inte bloggat på två månader, och ja, det har hänt en del under den tiden. Jag har t.ex. varit i Portugal i en vecka. Supermysigt var det där, vi bodde i en liten solig by nära havet och bergen och de hade billiga converse (typ det bästa). Haha, fick med mig en riktigt snygg skinjacka med en massa små blänkande saker på (haha), ett par converse, tröjor osv.

Sen har jag varit på IDOL i malmö med Älva. Riktigt roligt var det :D Vi fick Jays autograf och syntes i princip i hela idol eftersnack, haha. Stod där och vinkade och skrattade och var allmänt töntiga. Hmm... vad har jag mer gjort? Några tokio hotel träffar har jag också hunnit med, vilket alltid är hur kul som helst :D Tokio hotel är förresten just nu i Tokyo för första gången! De kommer ha en spelning där den 15:e och jag önskar dem lycka till ♥ Spelningen i tokyo måste bli perfekt!
Just det! Under de två månaderna jag inte bloggat har th släppt två NYA låtar och musikvideos!! Dock är den ena en gammal låt som skrevs när bandet hette devilish, men guud så bra den är. Blir alltid glad när jag lyssnar på den ♥

Jaha, vi får väl se om den här bloggningen håller i sig. Att blogga mer än en gång varje månad borde jag nog klara av :D På fredag fyller jag år också, vill egentligen inte bli äldre, hihi. Men jag jag vill bli av med fjortisåldern, och dessutom är typ alla utom två i min klass äldre än mig nu ^.^
Nääh, nu ska jag sluta snacka :) Hejdå ♥

RSS 2.0